Facebook

Beoordelingen van Sumai Sushi Noordwijkerhout

Recente recensies van Sumai Sushi Noordwijkerhout

4 sterren na 112 reviews

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. En snel bezorgd

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit Juiste temperatuur van het eten en precies op de afgesproken tijd. Een echte aanrader

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, mijn complimenten

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers echt een aanrader Ik krijg er geen genoeg van ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voor tijd bezorgd ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De garnaal was koud bij bezorging helaas wat erg jammer was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Altijd goede sushi en super vers. Deze keer weinig sojasaus maar dat hebben we wel overleefd. :-)

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iederekeer weer geweldig lekker en de bezorging op tijd en zeer vriendelijk!

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik de bestelling sโ€™middags al had doorgegeven, kwam deze ruim een half uur te laat.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op tijd en natuurlijk heeeeeeerlijk vers.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Zoals altijd โ˜บ๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar het duurt echt veel te lang eer het wordt bezorgd.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blijft een enorm plezier voor de smaakpapillen: de groene kip curry van Sumai Sushi Noordwijkerhout! Ik weet dat ik iets heerlijks bestel en toch smaakt het altijd nรณg beter!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte zoals gewoonlijk weer prima. Helaas niet op tijd...

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de Valentijns dag kwam de bestelling een uur te laat begrijpelijk en men had gebeld dat het verlaat was, ik ga er vanuit dat het eenmalig iets was. Sushi was weer super lekker en natuurlijk super vers. Er zat een extra blikje drank bij, Thanks !

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het weekend is het erg druk waardoor je vaak veel langer moet wachten. Het is dan wel super vers. En er wordt netjes gebeld. Het eten is het wachten waard.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alleen jammer dat ze alle 16 krap in het zelfde bakje zaten. Waar door ze aan elkaar geplakt zaten en stuk er uit kwamen.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi komt bij jullie vandaan. We hebben er heerlijk van gegeten. Bezorgservice was ook heel snel.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer stipt op tijd en super vers en lekker het โ€œzomer maandmenuโ€ smaakt in de winter ook erg lekker, de yakatori en de Ebi Fry zijn ook heerlijke bijgerechten.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zeker 4,5 ster Voor herhaling vatbaar.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zo koud dat het niet vers gemaakt kon zijn en de kwaliteit was ook niet best,......bezorgen precies op tijd!!!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beefterriaky was veel minder smakelijk smakelijk dan voorheen. Ook de gebakken rijst vond ik niet lekker met al die grote ,bijna rauwe ,stukken ui en broccoli ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en top bezorging!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk wat was het weer lekker. ๐Ÿ˜‹Regelmatig bestellen wij iets en de kwaliteit en bezorging is altijd goed. ๐Ÿ‘ Top kwaliteit en Top bezorging. ๐Ÿ˜Š HEERLIJKE SUSHI. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en ocerheerlihk

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Helaas 2,5 uur gewacht op bestelling , na 1,5 uur heb ik gebeld werd mij verteld dat de bestelling binnen 10 min zou arriveren niet dus nog een 1 uur gewacht ! Kwaliteit was wel goed.

Reactie van Sumai Sushi:Beste Erwin, Onze excuses voor de zeer late levering. Wij rollen alle sushi vers zodra u bestelling binnen is. Helaas hebben we op het tijdstip dat u besteld heeft een heleboel andere bestellingen ontvangen. Wij proberen alles zo spoedig mogelijk te maken en te leveren. Kwaliteit van de sushi is voor ons erg belangrijk, helaas gaat op hele drukke avonden de bezorgtijd omhoog. Onze tip voor de volgende keer, graag vroeg bestellen !

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen vaak hier, meestal naar wens, maar gister bijna 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Moest zelf bellen om erachter te komen dat ze vertraagd waren. Kwaliteit was ook een stuk minder dan normaal. Voor ons helaas geen Sumai meer.

Reactie van Sumai Sushi:Beste Vera, Wij betreuren dat het niet naar wens was, onze excuses daarvoor. Hopen dat u ons toch nog een kans wilt geven de volgende keer. Team Sumai sushi

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ivm. Met de afstand snap ik dat het wat later kan zijn. Wel jammer dat het niet uit maakt hoe laat je besteld jullie zijn altijd later. Wel netjes dat je een mail krijgt als de bezorger vertrekt en dat hij belt als hij er bijna is. De shusi is super!!

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goede kwaliteit. Aardige mensen die het komen brengen ๐Ÿ˜Š Ga zo door dan zullen we nog vaak bij jullie bestellen. een tevreden klant ๐Ÿ‘

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is supervers en super lekker! Bestelling precies op de afgesproken tijd geleverd. Super!! Tot de volgende keer.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk snelle levering. Sushi die warm moest zijn was ook goed warm. Sushi was heerlijk. Wat moet ik er nog meer over zeggen.. Zeker aan te raden!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm eten en snelle bezorging. Goede kwaliteit. Apart dat je voor een tasje bij moet betalen.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu heerlijk Thais gegeten.. een aanrader..

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere Sushi! Keurig op schema en vriendelijke bezorging!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van hoge kwaliteit

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en Thais eten top ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk Thais eten!

Reactie van Sumai Sushi:Bedankt voor de review!!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat je verplicht wordt een plastic tas af te nemen en er transactiekosten in rekening gebracht worden. De sushi is wel weer heerlijk!!

Reactie van Sumai Sushi:Wij horen graag dat je genoten hebt van onze sushi! De plastic zak moeten wij helaas van de overheid berekenen bij elke bestelling. Online kunnen we geen uitzondering maken in de verschillende bestellingen. We hopen op uw begrip hiervoor. Uw heeft wel gebruik kunnen maken van ons gratis drankje door op onze eigen site te bestellen.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na betaling / afronden bestelling krijg je pas tijd indicatie voor bezorging. 1,5 uur is niet erg snel. Vervolgens werd het 2 uur voordat het bezorgt was. Kwaliteit is matig van de sushi.

Reactie van Sumai Sushi:Beste Richard, Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze sushi en de levertijden. Wij maken elke order vers voor ieder klant, daardoor kunnen de bezorgtijden op drukke dagen langer zijn dan aangegeven. Tip: indien er vroeg bestelt word kunnen wij de orders en bezorgingen beter inplannen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer super lekker gegeten, maandmenu is een goede mix van lekkere sushi een aanrader, proef en oordeel zelf!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat sushi bij Sumai Sushi en het is elke keer weer genieten! Superlekkere sushi en altijd netjes bezorgd! Wij bestellen het nergens anders meer...

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkkkkkkkker echt zooooveel beter dan HM uit Noordwijk die is ook lekker maar echt vers proef je echt bij Sumai!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van de Bollenstreek, echt waar, super vers bereid, en gevarieerd en eigentijds, maar vooral reuze lekker, ik heb al veel sushi gegeten in de bollenstreek maar dit is echt de beste, ook zeer vriendelijke en snelle bezorging.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit iedere keer weer. ๐Ÿ˜‹ Bezorging optijd.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi! Altijd weer verassend nieuw aanbod!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service! Goed op de hoogte gehouden van je bestelling! En super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft lekker!!! Zorg dat je op tijd bestelt, het kan soms lang duren. Vooral als je honger hebt.. :) Staat tegenover dat het altijd vers is...

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top sushi! Lang op moeten wachten vanavond maar uiteindelijk netjes opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk maar tot 2 x dik 2 uur op je eten moeten wachten is echt niet leuk. De mail met verwachte bezorging klopt dus ook niet want dat was ook ruim een uur later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig iedere keer weer super kwaliteit en bezorging keurig op tijd.

Reactie van Sumai Sushi:Graag gedaan! Tot de volgende keer.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, netjes en hygiรซnisch verpakt. Snel geleverd, op de tijd die aangegeven was. Eetstokjes, servetjes, sojasaus, gember en wasabi er gratis bij. Pinda's los bij de noodkrant, top! Warme en koude gerechten netjes tijdens het bezorgen gescheiden gehouden.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Was goed warm en vers! Snelle bezorging, was goed online te volgen wanneer deze op weg ging! Gratis drankje erbij! Min puntje vinden wij wel de extra transactiekosten en de bijkomende kosten voor een plastic tas. Het is niet veel maar komt er achteraf bovenop! De klant vraagt hier niet om!

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, biefstuk en kip. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sumai Sushi:Bedankt! We zien je graag weer terug.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog een keer besteld. Kwaliteit weer top. Bezorging was ook keurig op tijd.

Reactie van Sumai Sushi:Bedankt, dat horen wij graag.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, vandaag weer keurig op tijd en netjes verzorgd!! Prima en constant van kwaliteit! Ik bestel graag een volgende x weer

Reactie van Sumai Sushi:Fijn te horen, tot de volgende keer!

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze late bestelling, 3 min voor sluiting, werd gelukkig nog opgenomen en binnen no time bezorgd! Top top top !

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden al besteld om 15 uur maar hoorden pas na zessen dat ze eigenlijk gesloten zijn vandaag terwijl op de site stond dat ze vandaag geopend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd en super heerlijk weer!!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker prijs kwaliteit is super !

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord heerlijk !

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi voor 2 personen besteld om 19.07 en om 20.37 bezorgd. Duurt erg lang en liep een half uur uit op de voorgestelde tijd. Het eten zelf heeft veel goedgemaakt. Doordat alles vers is gemaakt heeft het lang geduurd maar het was voortreffelijk.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd, alleen werd het eten een uur voor mijn opgegeven tijd bezorgd. Geen paniek, de oven heeft de gerechten warm gehouden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, alles vers en de grootste schaal zag er prachtig uit. Bezorging was te laat maar we zijn daarover wel keurig gebeld.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 20 minuten later dan aangegeven. Sushi was heerlijk, zier er prima uit en erg lekker.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt echt telang minimaal een uur en soms wel eens anderhalf uur Daar in tegen is het eten heerlijk

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, elke keer weer!

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reeds 3x naar volle tevredenheid besteld. Bezorgtijden waren prima, soms zelfs sneller dan verwacht. Porties zijn aan de royale kant. Al met al flink tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond hebben we Thais en sushi besteld en zoals altijd was het weer heerlijk!! Het was in 25 minuten bezorgd en ik heb er wel volop van genoten, top.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Thai en sushi was weer heerlijk, zoals altijd. Netjes op tijd bezorgd; ik heb weer genoten.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als vanouds. Vooral de Beef Teriyaki was heerlijk. Volgende keer maar dubbel bestellen. Het was het wachten vanwege de koningsdag drukte meer dan waard.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij ermee, zoals gebruikelijk!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zonder meer goed, de levering duurde wel erg lang. Grootste probleem is bestellen zonder plaatjes, met sumiere tot geen beschrijvingen. Bestel proces moet verbeterd worden.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed, zowel de sushi als de warme gerechten. Ook netjes in 2 tasjes geleverd. Jammer dat je via iDEAL geen fooi erbij kan geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteindelijk bijna anderhalf uur gewacht, dat is echt veel te lang! Eten was wel heel goed en lekker. Zal het zeker nog eens proberen en hopelijk zal dan blijken dat lange bezorgtijd een incident was. Overigens wel wat extra eten gekregen als tegemoetkoming, ook dat was prima service!

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Jammer dat de viskoekjes er niet bij zaten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag 18-2 sushi laten bezorgen, moesten wel even wachten maar het was de moeite waard. De sushi was heerlijk! Gaan zeker nog een keer bij sumai sushi bestellen.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op afspraak! Heerlijk eten

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren iets wat koud, maar wel van goede kwaliteit!

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk dat het thuis bezorgd wordt en best wel aardige sushi, ga volgende keer toch weer zelf halen bij een betere concurrent (die jammer genoeg niet bezorgd)

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:50 bestelling geplaatst. Om 18:30 gebeld hoe lang het nog zou duren. Bezorger zou bijna voor de deur staan. Im 19:15 werd er gebelt de bezorger zou pech hebben met de auto. Bestelling was er uiteindelijk om 19:30. Kwaliteit is super maar de wachttijd belachelijk lang.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en lekkere sushi! We hebben weer heerlijk gegeten! Tot volgende keer.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was super. Heerlijke diverse sushi, lekker rundvlees gerechtje en overheerlijke yakitori spiesjes. Ik heb bij Sumai ook in de begindagen besteld en toen vond ik niet altijd alles okay, maar dat is 100% verbeterd. Echt alles super!

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfood, noodles perfect, ziek geweest(niet van sushi) maar week eerder en alles is blijven zitten waar het hoort! Heerlijk!

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! En niet te vergeten keurig op tijd bezorgd.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Food !! Alleen onbegrijpelijk dat met de bezorging warme en koude gerechten niet gescheiden blijven (?) ...wij aten lauwwarme Sushi ! weer eens wat anders dat wel, maar koud is beter !!!!!! Jammer.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt altijd lekker. Alleen miste ik wel bij een paar bestellingen de stokjes. De bezorging is meestal binnen een half uur. Is prima.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van jullie zouden we elke dag wel willen eten! Kwaliteit is super, goed op smaak! Je proeft dat het met zorg gemaakt is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.